“Kachels zijn om mee te leven. Grenzeloos, riant en formidabel om van te genieten. Smaken verschillen en vorm is naast uiterlijk en schoonheid ook gevoel. Comfort is welbevinden. Warmte en gezelligheid, relaxen en genieten.”

Jan Algoet - Marketing

Fero, uw partner in haarden en kachelshaarden, kachels & accessoires voor alle brandstoffen

FERO NV is reeds 30 jaar exclusief importeur van haarden, kachels en accessoires voor de Benelux.

FERO levert enkel aan de gespecialiseerde vakhandel die instaat voor een correct en veilige plaatsing van uw haard en toebehoren. Service en kwaliteit staan bij ons centraal!

De 50 gedreven medewerkers informeren u graag over hoe onze producten de uitdagingen inzake hernieuwbare brandstoffen aangaan.

Maak kennis met onze medewerkers.

FERO SERVICEgarandeert een uitmuntende dienst na verkoop

Onze FERO SERVICE afdeling staat garant voor een uitmuntende dienst na verkoop, welke ongezien is in de Benelux. De dealer kan hier steeds terecht met zijn technische vragen. Fero Service verzorgt eveneens de snelle levering van vervangonderdelen. Bovendien zijn er 8 techniekers beschikbaar voor de moeilijkere interventies.

Al meer dan 30 jaar exclusieve importeur binnen de Benelux.

30 jaar expertiseBinnen de Benelux

Fero werkt samen met de grootste en degelijkste fabrikanten binnen Europa. In de afgelopen 30 jaar werd een dermate expertise opgebouwd waaruit u kan putten. Onze ervaring leidt tot een uiterst competitief productgamma.

> 10.000m² opslagruimteVoor een snelle uitlevering

Onze magazijnen van 10.000m² waarborgen een voldoende grote stockruimte waardoor wij zeer snel uw bestelling kunnen uitleveren. Ook accessoires en vervangonderdelen worden bij ons permanent gestockeerd.

Dienst Na VerkoopEen team van 20 man tot uw dienst

Dienst Na Verkoop dragen wij hoog in het vaandel: ook na de aanschaf van uw kachel kan u op ons team rekenen. Technische bijstand, een interventie, wisselstukken: wij hebben voor elk domein een specialist in huis.

Onze troevenVoor dealer & particulier

  1. Fero werkt samen met de grootste en degelijkste fabrikanten binnen Europa. In de afgelopen 30 jaar werd een dermate expertise opgebouwd waaruit u kan putten. Onze ervaring leidt tot een uiterst competitief productgamma;

  2. Ons netwerk van meer dan 400 actieve dealers helpt u graag aan het geschikte toestel;

  3. Onze magazijnen van 10.000m² waarborgen een voldoende grote stockruimte waardoor wij zeer snel uw bestelling kunnen uitleveren. Ook accessoires en vervangonderdelen worden bij ons permanent gestockeerd;

  4. Zowel eigen als extern transport zorgen voor een onberispelijke levering;

  5. Door een uitgekiende selectie brengt Fero enkel de beste producten in elk segment naar voor. Wij selecteren voor u;

  6. Fero verkoopt een zeer uitgebreid pakket accessoires. U vindt bij ons het totaalpakket;

  7. Fero levert niet enkel kachels en accessoires, wij bieden optimale service, adviseren en werken samen met professionele klanten.