RocalDe mooiste centrale- en hanghaarden

De Rocal kachels komen uit het stijlvolle Barcelona en dat is eraan te zien: unieke stukken, kunstwerken op zich voor de liefhebber van zowel modern als klassiek. Ze zijn uiterst sfeervol en geven een aangename warmte.

Naar overzicht

Maak kennis met het merk Rocal

Op zoek naar een Fero Rocal dealer?

Bijzondere ontwerpen

De Rocal haarden onderscheiden zich door hun uitgebalanceerde ontwerpen en door een voortreffelijke ambachtelijke afwerking waarbij in geen geval wordt afgezien van de laatste technologie. De ROCAL haarden leveren uitstekende prestaties op het gebied van rendement, vermogen en CO-emissie. Het assortiment omvat hanghaarden en centrale haarden die dus zowel tegen een muur, centraal als in een hoek geplaatst kunnen worden.

ROCAL Oval

Technisch aspect

De ROCAL haarden zijn vervaardigd uit koudgewalste staalplaat, 2, 3 of 4 mm dik, afhankelijk van het onderdeel. De vuurhaard is uitgerust met panelen van gewapend chamottesteen, gietijzeren platen of vuurvaste, roestvrije stalen platen, afhankelijk van het model. Ze zijn allemaal voorzien van verbrandingscontrole aan de hand van een primaire en/of secundaire luchttoevoer. Ze beschikken ook over een rooster en een aslade. Alle modellen worden geleverd met een sfeerpijp en plafondafwerking. Het keramisch glas verdraagt een warmte tot 750 °C.