Austroflamm PelletsPelletwarmte in zijn mooiste vorm

Het Oostenrijkse merk Austroflamm heeft al meer dan 30 jaar ervaring op de kachel- en haardenmarkt. Het is dan ook geen wonder dat deze gerenommeerde firma enkele jaren geleden is begonnen met de productie van pelletkachels - en dat was meteen een schot in de roos. De kwalitatieve Austroflamm pelletkachels onderscheiden zich van de andere merken door de bijzonder aantrekkelijke vlam, uiterst stille werking en hun oog voor detail qua design en afwerking. 

Naar overzicht

Maak kennis met het merk Austroflamm Pellets

Op zoek naar een Fero Austroflamm Pellets dealer?

Slechts één druk op de knopHet vuur starten was nog nooit zo eenvoudig

Met een Austroflamm pelletkachel kan u genieten van een oprecht knap vuur na één eenvoudige handeling. Een lichte aanraking van het scherm is reeds voldoende om de pellettoevoer te starten, het toestel zorgt daarna volledig automatisch voor de ontbranding. Een tweede manier om het vuur te starten, is met een eenvoudige druk op de afstandsbediening. Wie graag nog een stapje verder gaat, kan de PelletControl App activeren op zijn smartphone. Zo kan u uw toestel ook vanop afstand beheren en controleren, waar u ook bent. Dat is zorgen voor een gezellige, warme thuis wanneer u terugkeert. De meeste modellen zijn standaard uitgerust met een automatische timer en kamerthermostaat, zo geniet u van een prachtig vlammenspel zonder een vinger te verroeren. 

Austroflamm Percy

Echte vlammen

Austroflamm hecht een prioritair belang aan een mooi vlammenbeeld, iets wat ze reeds 30 jaar bewijzen met hun houtkachels en -haarden. Austroflamm is de uitdaging aangegaan om ook een stabiele en hoge vlam in de volledig geautomatiseerde pelletkachels te creëren, een ware streling voor het oog. Hoogstwaarschijnlijk het mooiste vlammenbeeld op de pelletmarkt. 

Echt stil

Een intelligente en doordachte techniek zorgt ervoor dat de pelletkachels op een bijzonder stille manier kunnen functioneren. Geen enkel geluid zal uw gezellige avond bij het haardvuur verstoren. 

Echt schoon

De Austroflamm pelletkachels voldoen aan alle Europese normen. Sterker nog: de verbranding is dusdanig schoon, dat de toestellen de verplichte normen zelfs overstijgen. En wat nog beter is: de ruit blijft ook echt schoon, waardoor u geniet van minder onderhoud en meer vlammen. Om het nog gemakkelijker te maken, zijn ze ook uitgerust met een zelfreinigend programma - nog minder onderhoud voor u.