Harmankrachtig, duurzaam en gebruiksvriendelijk

De Harman pelletkachels zijn vervaardigd uit duurzaam gietijzer en worden getypeerd door hun grote vermogens. Het zijn betrouwbare Amerikaanse pelletkachels die ongeëvenaard zijn in de industrie op vlak van kracht en innovatieve technieken. Dankzij de grote vermogens kunnen deze toestellen vele ruimtes aan, ook  de oudere en minder goed geïsoleerde woning, waar hij overigens prachtig tot zijn recht komt met zijn klassieke gietijzeren details.

Naar overzicht

Maak kennis met het merk Harman

Op zoek naar een Fero Harman dealer?

PelletPro System gepatenteerd bodemgevoed systeem

Deze Amerikaanse fabrikant was de allereerste op de markt die de pellets langs onderen liet aanvullen via een bodemgevoed systeem. Het gepatenteerde PelletPro™ System is een sterker mechanisme dat velerlei soorten pellets aankan en dat bovendien ook veel mooier is door het gebrek aan zichtbaar vallende pellets. Dit concept verzekert een stillere werking en een heel gebruiksvriendelijk onderhoud.

Ruit uit spiegelglas ook aantrekkelijk zonder vlam

Ook typerend voor een Harman is de deur met spiegelglas. Geen “zwart gat” om in te kijken wanneer het toestel niet brandt, maar wel een luchtig en mooi meubelstuk, waardoor de gietijzeren details nog beter geaccentueerd worden. Wanneer de Harman wordt opgestart, zorgt de mooie en heldere vlam ervoor dat de branderkamer wel zichtbaar wordt.

Transparant vuldekselEfficiënt bijvullen

Daarnaast heeft Harman nog een aantal andere troeven, zoals het transparante vuldeksel waardoor de gebruiker heel gemakkelijk de inhoud van het reservoir in het oog kan houden. 

Intuïtieve draaiknoppenEenvoudige bediening

Ook naar bediening toe kan het niet eenvoudiger, want bedienen gebeurt door simpelweg de intuïtieve draaiknoppen bij te regelen.

Groot reservoirLange autonomie

Dankzij de grote reservoirs geniet de gebruiker van een extra gebruiksgemak: langdurige warmte met weinig bijvulwerk.