Zen FiresIt's your Fire

ZEN FIRES en zijn Nederlandse partner Thermocet zijn reeds jaren trendsetter en vernieuwer van een breed gamma van elegante gashaarden en kachels. Deze folder zal u een overzicht geven van de vele mogelijkheden en opties die we u kunnen aanbieden in gas gestookte toestellen. ZEN FIRES heeft de oplossing voor elk design en / of specifieke situaties. Profiteer van de sfeer, het gebruiksgemak, de warmte en het comfort die onze gashaarden u bieden. ZEN FIRES: It’s your Fire! Onze haarden worden ontworpen, getest, goedgekeurd en gebouwd door Thermocet BV. Door deze decennialange ervaring in de ontwikkeling en bouw van gastoestellen levert Zen Fires een hedendaags topproduct af.

Naar overzicht

Maak kennis met het merk Zen Fires

Op zoek naar een Fero Zen Fires dealer?

AssortimentVoor elk wat wils

Deze unieke gesloten inbouwhaard kan volledig ingebouwd worden in de muur of met een bekleding. Door zijn uniek design zie je geen enkel frame of  metalen onderdelen. Zo verkrijgt u de absolute sensatie van een open haard met het gemak en rendement van een gesloten gashaard. Deze haarden passen in elk interieur, zowel modern of klassiek. Het vuurbeeld is zeer realistisch en moeilijk te onderscheiden van een echt haardvuur, door de verschillende keuzes van interieur: een standaard houtblokken set, witte carrara steentjes, grijze basaltsteentjes of pebbles. U kunt ook opteren voor een standaard lamellen achterwand, een zwarte glaswand of een matte stalen achterwand. Het toestel beschikt standaard over een afstandsbediening met thermostaat en timer. De ontvanger en gasklep bevinden zich in een meegeleverde aparte inbouw box die makkelijk te bereiken is en die tevens als luchttoevoer dient. Door zijn verstelbare poten kan het toestel tot 50 cm hoog worden geplaatst. 

Front, hoek of doorkijk: aan u de keuze!

Dubbele brander Optimaal vlammenbeeld

De Trimline haarden zijn voorzien van een dubbele brander voor een optimaal vlammenbeeld, zonder extra warmte. U kan er aan de hand van de Ecomax afstandsbediening (standaard bijgeleverd) voor kiezen om enkel de voorste brander in te schakelen: het vermogen en het gasverbruik wordt dan met 40% gereduceerd en u blijft van een mooi vlammenbeeld genieten. Als u ook de achterste brander inschakelt, kan u genieten van extra diepte in uw vuurbeeld. 

Ecomax afstandsbediening Besparing op uw verbruik

Met deze afstandsbediening kan u maar liefst 40% op uw gasverbruik besparen. De vlammen bewegen op en neer, waardoor uw gasverbruik drastisch daalt en het geheel realistischer oogt. De combinatie van een dubbele brander + de Ecomax afstandsbediening zorgt voor 60% minder verbruik! 

WiFi kit Bediening vanop afstand

Met de optionele WiFi module kan uw Trimline gashaard nu ook bediend worden vanop afstand, via uw smartphone of tablet. De MyFire app is geschikt voor Android en iOS systemen.