Deense fabrikantScandinavische vormen

Aduro is een Deense fabrikant die zich binnen de kachelmarkt positioneert als een aanbieder van moderne en milieuvriendelijke kachels, met een Scandinavische uitstraling. Door de jaren heen hebben ze zich gespecialiseerd in het op de markt brengen van high-tech kachels die zijn uitgerust met de meest geavanceerde verbrandingsprincipes.

De toestellen worden ontworpen door bekende, Deense architecten en blinken ook uit in hun eenvoud. De meestal organische vormen uit staal kunnen bij velen in de smaak vallen.

In het assortiment van Aduro zitten zowel houtkachels als hybridekachels: deze laatste categorie kan zowel op hout als op pellets functioneren.

Aduro en het milieuSwan Label

Los van de esthetiek, houdt Aduro bij het ontwerpen van een kachel ook altijd rekening met het milieu. Hun doel is namelijk het ontwerpen van moderne, maar vooral ook milieuvriendelijke kachels tegen aantrekkelijke prijzen.

Een milieuvriendelijke kachel dient natuurlijk eerst correct gebruikt te worden om CO2 neutraal te functioneren. Wanneer er correct gestookt wordt, wordt het milieu jaarlijks een uitstoot van ca. 4 ton CO2 per kachel bespaart gebleven! Een Aduro is dus een gerechtvaardigde bron van bijverwarming.

Alle Aduro producten zijn voorzien van het Scandinavisch keurmerk Nordic Swan label: dit staat niet alleen garant voor een milieuvriendelijke verbranding, maar ook voor een milieuvriendelijke productie van de producten. De brandstof moet ook op een efficiënte manier worden benut, daarom moeten er ook verplicht instructies voor correct stoken in de handleiding staan. Wanneer u dus voor een Aduro kiest, denkt u niet enkel aan uzelf, maar ook aan het milieu.

Degelijke Deense kwaliteittegen aantrekkelijke prijzen

Zowel in Denemarken als binnen de Benelux en op de rest van de exportmarkt is Aduro bekend als leverancier van kwaliteitskachels in stijlvolle designs.

Efficiëntie en prijsbewustheid zijn de sleutelwoorden in Aduro’s Value Chain - van productie tot consument. De consument is steeds verzekerd van een product van degelijke kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

Aduro is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe houtkachels en andere producten, die de eisen van de consument tegemoetkomen, betreft design, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en prijs.

Waar koop ik een Aduro?Contacteer onze dealers

U kan uw toekomstige Aduro houtkachel of hybridekachel aankopen bij één van onze erkende dealers in uw regio. Via onze dealerlocator vindt u de 3 dichtstbijzijnde verdelers.

Onze dealers kunnen u tevens helpen in uw zoektocht naar het geschikte model dat bij u en bij uw woning past. 

Bent u specifiek op zoek naar een kachel met korting? Neem dan even een kijkje in onze koopjeshoek om het aanbod Aduro's te bekijken.