Nieuw in ons assortiment voor 2014! 29/08/2014

Met de herfst voor de deur maken wij u graag warm voor (én met) onze veelbelovende nieuwelingen van 2014.
 
Uit Scandinavië presenteert Aduro dit jaar twee nieuwigheden: de 1.3, een nieuwe variant op de populaire 1.1 met een spekstenen bovenplaat en de Aduro 15, een brede houtkachel met “haard-allures” die met een diepte van slechts 36 cm ook geschikt is voor smallere ruimtes!
 
Het grootste nieuws komt dit jaar uit Noorwegen: met enige fierheid introduceren we een compleet nieuw gamma, de massieve speksteenkachels op hout van NORSK KLEBER. Deze majestueuze houtkachels behalen uitstekende rendementen en passen door hun tijdloze design in elk interieur. 
 
Uit Oostenrijk krijgen we twee nieuwe modellen binnen: de Austroflamm Fynn, een elegante houtkachel die we gerust het kleinere en nieuwe broertje van de Jess mogen noemen en de Austroflamm Ray, een gewaagdere keuze door het uitgesproken lijnenwerk in zijn design.
 
Onze buren uit Duitsland vullen het assortiment houtkachels aan met een ronde speksteenkachel; de Olympia Themis, een modern rechthoekig model; de Cantara, en tot slot de Dana; met zijn grote ruit een echte blikvanger.
 
Uit het zuidelijke Italië komt MCZ op de proppen met een compleet vernieuwd assortiment pelletkachels. De populairste modellen (Musa, Suite, Club, Ego & Star) werden in een moderner jasje gestoken en uitgerust met de nieuwste verbeterde technologieën. Ze behielden hun naam en kregen het achtervoegsel 2.0. Nóg efficiënter én stijlvoller. 
 
Ontdek onze nieuwe modellen op deze pagina! 
 
U ziet zo’n Dana, Norsk Kleber of Musa 2.0 wel in uw interieur staan? Neem dan contact op met ons en wij bezorgen u het adres van de voor u dichtstbijzijnde verdeler.
 
We wensen u alvast een warme en gezellige winter toe! 
Terug naar overzicht nieuwsberichten