De nieuwe generatie MCZ: performante schoonheid 01/10/2015

De nieuwe KLIN is een technologisch hoogstandje in een buitengewoon stijlvolle verpakking, modern en tijdloos. De zijpanelen zijn beschikbaar in zwart staal of speksteen. De deur is volledig uit glas voor een minimalistische look, zonder zichtbare roosters. Dit toestel is bovendien kanaliseerbaar, zodat u ook een tweede ruimte aangenaam warm kan maken. De ventilator kan uitgeschakeld worden voor een muisstille werking.
 
De strakke TILDA kan met haar vermogen van 10 kW met gemak grotere ruimtes verwarmen. Haar fraaie uiterlijk maakt haar daarnaast veel meer dan zomaar een kachel, het is ook een exclusief meubelstuk in uw woning. Dankzij de aansluiting voor kanalisatie kan ze ook een andere ruimte verwarmen. De ventilator van dit toestel kan uitgeschakeld worden voor een uiterst stille werking.  
 
De STREAM is klein en groots tegelijkertijd: met zijn smalle afmetingen – slechts 39 cm diep – neemt hij weinig volume in beslag. Zijn vermogen van 12 kW maakt van hem dan weer een performante speler op de markt. De warmte hoeft daarnaast niet in één ruimte benut te worden, maar kan gekanaliseerd worden naar aanliggende ruimtes. Dit toestel beschikt over de “No Air” functie waarmee de ventilator volledig uitgeschakeld kan worden voor een stille werking.
     
Terug naar overzicht nieuwsberichten